Akcija!

Avtoradio Blow AVH-9900

169,99

Ni na zalogi

Kategorija:

Enostavna uporaba

Avtomobilski radijski multimedijski sistem Blow AVH-9900 je oblikovan za sodobne uporabnike, ki jim je pri avtoradiu pomembna enostavna uporaba (tudi v slovenskem jeziku) in široka možnost povezovanja. Za popolno udobje poskrbijo velik LCD zaslon na dotik z možnostjo predvajanja MP5 video formatov, Android operacijski sistem, vgrajeni Bluetooth, priložen daljinski upravljalnik ter GPS funkcija. Blow AVH-9900 se lahko pohvali s 4×50 W ojačevalcem za vrhunsko kakovost zvoka.

Povezljivost

Za popolno povezljivost je radiu vgrajen Bluetooth. Na prednji ploščici se nahaja USB vhod, na katerega lahko priklopite svoj USB ključek ter ga upravljate preko tipk na avtoradiu. Na voljo je še AUX vhod, preko katerega lahko priključite vse ostale prenosne naprave, kot so telefon, navigacija, Mp3 predvajalniki. Za izjemno povezljivost skrbi še reža za SD/MMC spominske kartice. Predvaja WMA, MP3 datoteke in MP5 video datoteke. Zaznamuje ga izboljšan radijski sprejemnik, ki ponuja izvrstno kakovost zvoka tudi pri oslabljeni radijski frekvenci. Avtoradio ne podpira predvajanja CD-jev in nima CD reže.

Android operacijski sistem

Pridobite aplikacije, ki jih imate radi, v trgovini Google Play. Android TV sistem podpira tudi programe, ki omogočajo povezavo s pametnimi napravami, zahvaljujoč čemur lahko pretakate vsebino iz svoje mobilne naprave ali prenosnika direktno in brezžično na ekran avtoradia. Avtoradio se ponaša s kompatibilnostjo z napravami Android, s čimer omogoča predvajanje glasbe z večine pametnih mobilnih telefonov.

Glavne značilnosti:
- Avtomobilski multimedijski sistem
- Android OS
- Bluetooth
- WiFi
- Ram: 1 GB
- Pomnilnik: 12 GB
- Procesor: 4-core 480 - 1630 MHz
- 7-palčni barvni zaslon
- GPS sprejemnik
- Vgrajeni FM / AM radio
- SD in USB vhodi
- Izhodna moč: 50W x 4
- Možnost vhoda za zadnja kamero
- izhodi USB: 1x spredaj, 2x izhodi zadaj
- Popolnoma funkcionalen daljinski upravljalnik
- Način varčevanja z energijo
- Moderni vmesnik
- Enostavna in prijetna za uporabo
- Okvir je vključen
- Širina 13cm x Višina 10cm x Dolžina 18cm (brez okvirja)
- Garancija 12 mese