Akcija!

Dodatki za športne kamere DO2021 za gopro in ostale 9v1

14,99

Uporabite dodatno opremo iz tega kompleta za namestitev GoPro ali ostale na stojalo ali drugo mesto. Pomislite, kako boljše so lahko vaše fotografije in videoposnetki!

Uporabite dodatno opremo iz tega kompleta za namestitev GoPro ali ostale na stojalo ali drugo mesto. Pomislite, kako boljše so lahko vaše fotografije in videoposnetki!

Set vključuje:

Adapter za stojalo namestite fotoaparat na katero koli stojalo ali roko z univerzalnim navojem 1/4 "

Surface J -Hook - majhen, a izredno uporaben nosilec. Uporabite ga za pritrditev GoPro na številne dodatke iz tega in drugih kompletov. Namestitev fotoaparata je enaka kot pri adapterju za stativ, le da ima namesto 1/4 "navoja profilirano objemko za pritrditev na drugo dodatno opremo.

S plavajočim ročajem bo vaš GoPro viden in odporen na utopitev. Ima tudi zapestni trak za preprečitev nenamernega padca. Je trden, a lahek in priročen.

Monopod ali razširljiva palica za selfie. Uporabite ga, da bodo vsi dobili natančno fotografijo ali video. Monopod ima zapestni pas. Najmanjša dolžina palice je 20 cm, največ 97 cm (držalo za pametni telefon ni priloženo).

Nosilec nosilca za stojalo- odlično za voznike! Kamero GoPro pritrdite na avtomobilsko steklo ali armaturno ploščo tako kot GPS navigacijo ali na katero koli drugo ravno površino. Prilagodite ga vodoravno in navpično znotraj 180 stopinj, ne da bi odstranili napravo! Za hitro namestitev in odstranitev kamere GoPro uporabite J-Hook.

Nosilec stojala za palico - z njim pritrdite GoPro na ročaj ali okvir kolesa ali katero koli drugo profilirano cev ali palico. Trdni vijaki zagotavljajo trden oprijem.

Prsni pas za prsni koš - GoPro kamero namestite na prsni koš z nedrsečimi, elastičnimi in mehkimi trakovi. Kakovostni material zagotavlja varnost vaše kamere. Primerno za moške in ženske z različno velikostjo telesa.

Če ste ljubitelj ekstremnih športov, ga morate obvezno imeti. Elastičen material je prekrit s protidrsno plastjo, ki preprečuje zdrs z glave, kape ali čelade v ekstremnih pogojih. Ohišje kamere je trdno zahvaljujoč držalu za stojalo. Trak je izdelan iz visoko kakovostnega materiala, ki je varen za vašo kožo. Dolžina je od 45 do 100 cm.

Nosilec za zapestje ga namestite kamor koli želite! Pas ima velcro zapiranje, ki vam omogoča, da ga pritrdite na zapestje, nogo ali katero koli drugo mesto. V kompletu je adapter za stojalo.