Akcija!

LCD monitor vzvratno ogledalo Vordon DVR210+ kamera

29,99

Ni na zalogi

Kategorija:

Zaslon 4,3 ″

Uporaba ogledala je zelo preprosta in intuitivna - tudi za starejše. Velik in berljiv zaslon vam omogoča enostavno branje vsebine tudi v sončnih dneh s slabo vidljivostjo. Dobra namestitev gumbov omogoča upravljanje z ogledalom z eno roko.

Kamera za vzvratno vožnjo

Priložena vzvratna kamera vam bo sliko poslala neposredno na zaslon. Zahvaljujoč njej lahko varno parkirate na prenatrpanem parkirišču ali se izognete praskanju avtomobila med zapletenimi manevri. Slika kamere vam bo omogočila tudi snemanje slike za avtomobilom.

Zaznavanje gibanja

Vordonovo ogledalo samodejno zazna gibanje in se samodejno vklopi ter začne snemati. V mirovanju se izklopi in preklopi v stanje pripravljenosti, da prihrani baterijo.

Nastavljiva leča

Širokokotni objektiv posname vse v vidnem polju 140 ° za še več možnosti. Konstrukcija elementa leče vam omogoča nastavitev in nastavitev ustreznega kota nagiba posamezno na vaši armaturni plošči. Polje za snemanje lahko prilagodite z eno samo potezo, tudi med vožnjo.

Snemanje v polni visoki ločljivosti

Zahvaljujoč visokokakovostnim komponentam lahko DVR-210 snema v FULL HD ločljivosti. Slika je jasna in zelo podrobna tudi pri nočnem snemanju. Poleg tega ima možnost fotografiranja v ločljivosti 2560x1440px.

Garancija 2 leti