Akcija!

Segway Ninebot Kickscooter E22E, 300W, električni skiro

369,99

Kategorija:

Segway Ninebot Kickscooter E22E

  • Sodobno zasnovan
  • Izredno varen
  • Močnejši motor
  • Enostavno zložoljiv
Segway Ninebot Kickscooter E22E

Močan in trpežen

Električni skiro Ninebot Kickscooter E22E je idealen za mestno vožnjo, saj ga odlikuje kombinacija vrhunske zmogljivosti, dosega baterije, kompaktnosti in kakovosti izdelave. Ponaša se z gumami z dvojno gostoto, ki ne bodo zahtevale posebnega vzdrževanja, so izredno trpežne in zagotavljajo udobno vožnjo.

Na zadnjem, sprednjem in stranskih delih ima odsevne nalepke, sprednji del pa ima tudi LED lučko. Ima podaljšan blatnik, ki bo poskrbel za zaščito pred blatom.

Segway Ninebot Kickscooter E22E

Zmogljiva baterija

Vgrajeno ima zmogljivo baterijo s kapaciteto 5100 mAh. Z enim polnjenjem omogoča 22 km dosega. Čas polnjenja je 3,5 ur. Segway E22E omogoča maksimalno hitrost 20 km/h. Opremljen je z okolju prijaznim sistemom obnovitve energije, ki poskrbi, da se popolnoma izkoristi vsa moč. Smart Battery Management System spremlja delovanje baterije in preprečuje pregrevanje, kratek stik in prenapolnjenost.

Omogoča enostavno upravljanje in sledenje preko LED zaslona, ki prikazuje vse najpomembnejše informacije.

Segway Ninebot Kickscooter E22E

Za udobno vožnjo

Za varno vožnjo bosta poskrbeli dve samostojni zavori. Ima sprednjo elektronsko zavoro in zadnjo nožno zavoro. Ponaša se z regenerativnim zaviranjem, kar pomeni, da se bo baterija med zaviranjem polnila. Električni skiro ima močan 300 W motor, ki bo zmogel tudi bolj zahteven teren. Maksimalna nosilnost skiroja je 100 kg.

Skiro je odporen na vodo. Je izredno lahek in se preprosto zloži. Zložili ga boste lahko z eno roko z enim samim pritiskom na gumb.

Segway Ninebot Kickscooter E22E

Povezljivost

Električni skiro lahko preko Bluetooth povezave povežete s Segway-Ninebot mobilno aplikacijo. S pomočjo aplikacije se lahko naučite, kako uporabljati električni skiro, kako ga zakleniti s funkcijo zaščite pred krajo, upravljati hitrost in ostale nastavitve. V aplikaciji boste dobili informacije o stanju vašega skiroja, se povezali v Segway-Ninebot skupnost in delili svoje izkušnje.

Segway Ninebot Kickscooter E22E

Tehnične podrobnosti

Moč motorja 300 W
Največja hitrost 20 km/h
Doseg do 22 km (odvisno od terena in teže uporabnika)
Največji naklon 15°
Kapaciteta baterije 5.100 mAh (184 Wh)
Čas polnjenja baterije 3,5 h
Nosilnost 100 kg
Zavore spredaj in zadaj
Velikost koles 22,9 cm (9")
Teža 13,5 kg
Dodatna oprema Bluetooth, LED luč spredaj in zadaj

Garancija: 1 leto