Tesla monitor 27MT600BF FHD monitor

199,99

Kategorija:
Monitor 27MT600BF je odlična izbira za vsestransko uporabo. Zaslon velikosti 68,5 cm (27") se ponaša z visoko ločljivostjo Full HD (1920 × 1080) tehnologijo VA in osveževalno hitrostjo 75 Hz. Tehnologija AMD FreeSync pa bo zagotovila brezhibno izkušnjo ob igranju vaših najljubših iger. Celoten opis

PREMIŠLJENO OBLIKOVANI

Tesla monitorji so zamišljeni tako da zadovoljijo potrebe tudi najbolj zahtevnih uporabnikov. Velik poudarek smo dali na pomembne detajle – kar je dobro vidno, ne glede na kot iz katerega gledate napravo.

VEČ PROSTORA

Vitko ohišje monitorja ima doprinos k izgledu in urejenosti vašega doma ali delovnega prostora in vam omogoča da si svoje okolje oblikujete po vaših željah. Preprosta oblika se bo namreč prilegala v kakršenkoli prostor.

tesla info

TEKOČA SINHRONIZACIJA

S pomočjo tehnologije AMD FreeSync je omogočena napredna sinhronizacija slike. “Trganje” zaslona je preteklost, gaming izkušnja pa je dvignjena na višji nivo.

FRAMELESS OBLIKA

Nova generacija monitorjev se pomika k občutku “neskončnosti” zaslona, to je omogočeno s kombinacijo izredno tankega okvirja in zmogljivo sliko ekrana, s čimer posegamo po popolnoma novi definiciji zabave.

tesla info

FINA NASTAVITEV STOJALA

Diskretna, a pomembna funkcija, kot je enostavna in dostopna nastavitev stojala, vam omogoča delikatno prilagajanje kota gledanja ki vam najbolje ustreza.

OBLIKOVAN BREZ VIJAKOV

Tesla monitorji so narejeni po najboljših sodobnih proizvodnih standardih: zaradi oblike brez vijakov, je izpostavljen eleganten, minimalističen izgled, ki daje vtis kot da je monitor narejen iz enega dela.

tesla info

LEPOTA SE SKRIVA V PREPROSTOSTI

Pri tehnologiji je nepotrebna zapletenost navadno rezultat nedovršenosti proizvoda. Zato smo se pri oblikovanju Tesla monitorja osredotočili na koncept klasičnega kvadrata, s katerim smo izločili odvečne elemente in pustili prostor za elemente kot sta ultra tanek okvir in krožno stojalo.

 

Vsebina pakiranja

  • 27MT600BF monitor
  • HDMI kabel (1,5 m)
  • stojalo
  • DC napajalni adapter
  • uporabniški priročnik

Tehnične podrobnosti

Velikost zaslona 68,5 cm (27")
Ločljivost Full HD (1920 × 1080)
Tip osvetlitve E-LED
Tip zaslona VA
Svetilnost 250 cd/m2
Kontrastno razmerje (tipično) 4000:1
Odzivni čas 5 ms
Osveževalna hitrost 75 Hz
Vidni kot 178°/178°
Priključki 1× VGA, 1× HDMI, 1× vhod za DC adapter
Posebnosti AMD FreeSync; reža za varnostno ključavnico Kensington; način za zaščito oči
Nastavljivost nagib: –5° / +20°
Stenska namestitev VESA 75 mm x 75 mm
Dimenzije 614,8 mm x 458 mm x 205 mm (s stojalom)
Masa 3,4 kg

Garancija: 3 leta