Akcija!

TESLA TA53FFUL-1832IAW stenska klimatska naprava Wifi

549,99

Ni na zalogi

tesla info

PAMETNO TIPALO

Temperaturno tipalo v daljinskem upravljalniku opozori klimatsko napravo, naj samodejno prilagodi stanje svojega delovanja. To je pametnejši način za vzdrževanje optimalne sobne temperature.

PROTI GLIVICAM

Po koncu hlajenja in razvlaževanja klimatska naprava vklopi funkcijo Anti-Fungus (proti glivicam). Ta preprečuje, da bi se širile glivice in nevarne bakterije, pri tem pa vzdržuje zdravo in prijetno klimo.

SAMODEJNO ČIŠČENJE

Kondenzirana voda med hlajenjem pobira prah z reber. Notranja enota se nato ogreje in posuši, na koncu pa ventilator odstrani preostalo vlago ter tako poskrbi, da je enota vedno suha in da se bakterije ne širijo.

tesla info

SAMODIAGNOSTICIRANJE

Klimatska naprava med delovanjem lahko zazna nepravilnosti, samodejno pa prepozna tudi morebitne okvarjene dele. Na zaslonu se bo pojavila koda napake, zato bo vzdrževanje učinkovitejše in bolj ekonomično.

NERJAVNA OMARICA

Zaradi galvaniziranega jekla in šestih plasti protirjavnega premaza bo zunanja enota klimatske naprave videti kot nova, celo po dolgotrajni izpostavljenosti soncu in dežju.

NAČIN TURBO

S funkcijo Turbo je s povečanjem pretoka zraka aktivirano hitro hlajenje ali gretje. Pomaga pri čim hitrejšem doseganju želene temperature.

DALJINSKI UPRAVLJALNIK

Zlahka aktivirajte katero koli funkcijo: uporabniku prijazen daljinski upravljalnik z digitalnim zaslonom omogoča takojšen vpogled v nastavitve, trenutne programe in spremembe.

tesla info

SKRITI ZASLON LED

Zaslon enote je pametno skrit znotraj plošče, zato je zlahka dostopen, ohranjen pa je eleganten videz, ki dopolnjuje vašo notranjo opremo.

FUNKCIJA WI-FI

Klimatsko napravo je zaradi funkcije nadzora prek povezave Wi-Fi mogoče priročno nadzorovati s pametnim telefonom ali katero koli pametno napravo. Daljinskega upravljalnika vam ni treba več prenašati naokrog.

POPOLNA PRETVORBA FREKVENCE Z ENOSMERNO NAPETOSTJO

Napredni enosmerni sistem nadzora vzdržuje hitrost motorja in prilagaja pretok hladilnega sredstva v skladu s spremembami v okolju. S tem pripomore k doseganju največje delovne učinkovitosti.

tesla info

HLADILNI SREDSTVI R410A IN R32

Okolju prijazni hladilni sredstvi, ki zmanjšujeta negativni vpliv na ozračje. Varujeta okolje in hkrati vzdržujeta stabilnost delovanja.

TEHNIČNE KARAKTERISTIKE

Energetski razred
A++/A+
Kapacitet (Btu)
18000
Vrsta rashladnog sredstva
R32
Razina buke
25 dB
Nominalni kapacitet hlađenja (KW)
5
Nominalni kapacitet grijanja (KW)
5.28
SEER
6.44
SCOP
4.08
Godišnja potrošnja hlađenje (kWh/a)
272
Godišnja potrošnja grijanje (kWh/a)

1236

Garancija 3 leta